tirsdag den 2. november 2010

Mozarella med pesto og honningbagte tomater

1 pk frisk mozarella
pesto af basilikum Se opskrift under tilbehør
2 tsk olie
1 tsk honning
cherrytomater skåret i halve
salt og peber

Olie og honning røres sammen - kan evt. lunes en smule i microovnen - så er det nemmere at røre sammen.
Tomaterne lægges på en bageplade med bagepapir med skærefladen op ad. Olie/honning massen dryppes over tomaterne og de drysses med lidt salt og peber.

Bages i ovnen ved 200 grader i ca. ½ time, til de er lidt gyldne og ser bagte ud.

Mozarellaen skæres i skiver og pesto og tomater fordeles derpå.

Gode som snacks, forret eller som mindre ret til italienske antipasti.

Frikadeller i ovn

500 g hakket kalv og flæsk
1 løg, hakket fint
1 fed hvidløg
4 spsk havregryn
2 spsk mel
2 spsk rasp
1 dl mælk
2 æg
salt og peber

Farsen røres sammen og hviler gerne i ½ time.

Frikadellerne sættes på en bageplade med bagepapir og bages i ovnen ved 200 grader i ca. ½ time eller indtil de er gyldne.





Her serveret med revne gulerødder, rødbeder og æble, kartoffelbåde og tzaziki. Se opskrift under tilbehør