fredag den 17. december 2010

Marshmallows med Rice Krispies - en amerikansk delikatesse

Mums de smager meget luftige og karamelagtige!!!

Til en lille bradepande

6 cups marshmallows - jeg brugte de store og det blev til 48 marshmallows
6 cups rice krispies
50 g smør
lidt olie til bradepanden
lidt smeltet mørk chokolade

Smørret smeltes for lav varme i en stor gryde.
Marsmallows tilsættes og smeltes under konstant omrøring - det tager ca 5 min. Massen skal være helt glat - meget klistret og lidt lysebrun.
Rice krispies tilsættes og det hele røres rundt til en meget klistret masse!
Bradepanden smøres godt med olie og massen lægges heri. Jeg brugte en dejskraber, som jeg dyppede i koldt vand og så mases massen ned i bradepanden til den er helt fast og jævn - det går hurtigt med at det stivner.

Massen afkøles i ca. ½ time og skæres derefter i kvadrater på ca. 2,5 cm, som dekoreres med den smeltede chokolade.