onsdag den 10. august 2011

Kylling i pestosauce med pasta

Jeg vil prøve i det næste stykke tid at holde den lidt slankerer linie - så alt efter hvor godt det vil lykkeds får jeg måske tabt mig her i løbet af efteråret og vinteren...

Den her kyllinge opskrift er inspireret af en opskrift fra Weightwatchers - bare lige tilpasse mit temperament.

500 g kyllinge inderfilet
3 tsk olie eller flydende margarine
2 røde peberfrugter
2 fed hvidløg
1 læg i små tern
2 spsk pesto
½ hønseboullionterning
salt og peber
2 dl creme fraiche 6 %
10 cherrytomater
frisk basilikum
revet parmasan

Tilbehør pasta - gerne fuldkorns!

Løget og hvidløget steges i fedtstooffet til løgene bliver blanke.

Kyllingeinderfileterne tilsættes og kødet brunes gyldent.

Peberfrugterne tilsættes og simrer med i et par minutter.

Pesto, hønseboullionterning og cremefraiche tilsættes og det hele simrer i ca. 10 minutter. Smages til med salt og peber.

Tomaterne skæres i halve og lægges oven på retten inden servering sammen med de friske basilikumblade.

Serveres med pasta og parmasan.