fredag den 19. april 2013

Kanelknækbrød

I dag har jeg lavet en hjemmelavet variant af kanelknækbrød. Det er en dejlig snack og når man er lidt lækkersulten er det perfekt til at holde sulten fra døren - og så er der rugmel i......



170 g hvedemel
110 g rugmel
1 tsk bagepulver
2 tsk kanel
½ tsk salt
2 dl vand
½ dl olie
kanelsukker til at strø over



Bland de tørre ingredienser sammen og ælt derefter vand og olie i.

Rul dejen ud til den er ca. 3-5 mm tyk.

Læg dejen over på en bageplade med bagepapir og skær dejen ud i firkantede stykker.

Strø kanelsukker ud over dejen - der må gerne komme et pænt lag på.

Bag herefter knækbrødene ved 180 grader i ca. 15-20 min.

De skal være hårde og gyldne i kanterne. De må ikke være bløde.
Lad
dem køle HELT af inden de kan komme i en lufttæt dåse..