onsdag den 20. november 2013

Æggewraps


Forleden lavede jeg de her nemme æggewraps - de er lette og luftige og smager dejlig med fyld efter eget ønske.

Jeg brugte:
stegte kyllinge inderfileter
agurk i tern
tomat i tern
salat
revet ost 
creme fraiche dressing

Til 4 personer skal du bruge:
6 æg
12 spsk flødeost
3 spsk hørfrø
3 spsk sesamfrø
1½ tsk bagepulver
salt

revet ost
fint hakket spinat

Man kan komme alt slags hakket grønt i - jeg valgte at lave nogle med spinat og nogle uden.

Del æggene i hvider og blommer.

Kværn hørfrø og sesamfrø i en minihakker og rør dem i blommerne sammen med bagepulver, flødeost og lidt salt.
Pisk hviderne stive og vend dem forsigtigt i resten af æggemassen.

Fordel æggemassen på en bageplade med bagepapir og drys med revet ost - kan undlades...

Bag dem i ovnen i 20-25 minutter på 175 grader - eller til de er gyldne.

Hvis du har svært ved at få dem af bagepapiret, kan du vende bagepapiret med wrapsene og langsomt hive papiret af.

Del wrapsene i passende stykker og fyld dem med fyld, som du har lyst til...